Hallo allemaal,

Een week geen blogpost! Hebben jullie iets gemist? Ik had even nood aan wat “oplaad” tijd. Een weekje zo weinig mogelijk sociale media en ook afscheid nemen van Instagram! Oh ja… Het was makkelijker dan ik dacht en ik heb misschien zelfs dingen gezien die ik anders gemist zou hebben omdat ik naar mijn schermpje zat te staren! Misschien doe ik wel nog een aparte blogpost over hoe het leven toch wat anders is zonder al die sociale media invloed!

Dinsdag ben ik een week niet op Instagram geweest en de tijd is voorbij gevlogen! Nog even en dan kan ik weer updaten se!

Over mijn blog maakte ik me meer zorgen, ik had het namelijk niet aangekondigd dat ik niets ging posten maar no biggie denk ik! Anyway… Vandaag deel ik graag weer mijn soort van wishlist, fashion in April. Morgen is het alweer Mei en hopelijk krijgen we vanaf nu dan ook wat meer zon! Want ik wil blote benen, bloemen prints en zonnebrillen dragen! En snel!

Er hangen al een paar kimono’s in mijn kast maar deze wil ik toch graag bij de collectie voegen! De gele wijde broek! *HARTJESOGEN* Ik weet alleen niet of ik zo’n broek zou durven dragen maar ik vind hem oh zo mooi! En om in thema te blijven mogen de gele zonnebril en de clutch met, oh yes, ufo’s er ook nog bij!

collage-2017-04-28.jpg

Cactussen op espadrilles…Moet ik hier meer over vertellen? Dacht ik al!

Ik kan niet wachten op de zon zodat ik dat badpakske kan dragen! IN LOVE! En over love gesproken, t-shirts zijn weer helemaal terug en een baby roze variant past dan weer helemaal in mijn garderobe!

Aan shortjes geen gebrek in mijn kast maar dit schattig ding kan ik zelfs combineren zodat ik hem kan dragen om te werken denk ik! Een crop top erbij voor de weekends en ik ben helemaal klaar voor mooi weer! De maand zit er bijna op en dat wil zeggen dat mijn maand stop met shoppen erop zit! Wat een updates in deze post! Ik mag ook met trots vertellen dat ik helemaal NIETS gekocht heb! Geen kleren, schoenen, juwelen! Niets dat met kleerkast te maken heeft! *Schouderklopje*  Wel even naar de Ikea geweest en daar het lief zijn portemonnee schoon geplunderd… Oops! Benieuwd naar wat we daar kochten? Let me know!

ENJOY! xxx Jolien

 

Blauwe short

Love t shirt

Loafers

Zonnebril

Kimono

Espadrilles

Badpak

Clutch

Wijde broek

Off shoulder crop top

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: