Hallo allemaal,

Even een kleine update over mijn stop met shoppen avontuurtje! Tot nu toe gaat het goed, heel goed! Ik moet toegeven dat de verleiding groot wordt na +/- 3 weken niet shoppen! Dan weet ge dus wel dat ge met een probleempje zit… De eerste weken heb ik de online shopping sites volledig gemeden maar tijdens mijn pauze op het werk toch eens erdoor gebladerd en dat had ik niet mogen doen! H&m heeft mij helemaal in de ban en laten we nog maar zwijgen over Zara! Morgen gaan mijn vriend en ik normaal even naar de markt en daar laat ik me niet snel verleiden, dat is meer om gezellig wat te gaan drinken en wafeltjes te kopen. Maar naar de markt wil ook zeggen dat de winkelstraat niet ver te zoeken is en dat kan wel eens gevaarlijk zijn! Eén geluk in Sint-Truiden is weinig te beleven, er is één H&m en als ik die nu gewoon kan ontlopen zitten we wel goed. Duim maar een beetje!

AirBrush_20170421183819-01

Ik heb NIETS nodig! Lees 2 paar schoenen, een jas, een streepjes t-shirt, en een handtas als ik mijn wishlist lijstje moet geloven?! Dat lijstje ga ik mooi links laten liggen! Jep net voordat ik aan deze blogpost begon heb ik er nog wat bij geschreven…. Can’t help it!

Enfin, dit was mijn eerste update, de maand zit er bijna op en aangezien ik volgende week moet werken en eigenlijk maar 1 dag de tijd zou hebben om te shoppen MOET het lukken!

AirBrush_20170421184107-01Gehaakte trui

Ik hou jullie op de hoogte!

ENJOY! & DUIM please! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

4 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: