Hallo allemaal,

Vandaag is het buiten helemaal niet zo geweldig maar laten we even terug gaan naar  vorige week! Zondag leek het wel bijna zomer! Thank god dat ik niet moest werken en kon genieten van een vrij dagje! Samen met het lief en wat vrienden iets gaan drinken in de bloesemlounge. Gezellig wat tafeltjes en kussens tussen de bloesems, rosé voor Evelien, pintjes voor de jongens en voor mij een appelsap!

EINDELIJK blote benen! Jammer dat het momenteel nog melkflessen zijn dus een midi dress is dan de ideale oplossing! Dit streepjes jurkje kocht ik vorig jaar bij Pull & Bear!

Ook kan ik mijn geel vestje weer uit de kast halen. Het is soms een opvallend ding maar als de zon schijnt vind ik het helemaal kunnen! Vanskes eronder want die draag ik tegenwoordig onder alles….Heb ik nog andere schoenen dan?

Zonnebril op mijn snoet en helemaal happy!

ENJOY! xxx Jolien

LRM_EXPORT_20170416_082118LRM_EXPORT_20170416_082146LRM_EXPORT_20170416_082039LRM_EXPORT_20170416_082132LRM_EXPORT_20170416_082056

Geel vestje

Look a like jurk

Look a like jurk #2

Look a like jurk #3

Vans

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

6 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: