Hallo allemaal,

Het is April, de lente is vol op bezig, de bomen staan in bloei, het zonnetje schijnt en iedereen is weer gelukkig! Deze maand wil ik me bezig houden met andere dingen dan bijna elke week te shoppen! Ja ge leest het goed, ik ga deze maand NIET shoppen! Ik ga (proberen) geen geld op te maken aan kleding, schoenen, juwelen…

Omdat mijn kast uitpuilt en ik elke keer iets weg doe maar nog steeds geen plaats heb (HOE KAN ZOIETS?) is het nodig om zeker een maand lang niets te kopen! Ik heb genoeg spullen om een jaar verder te komen zonder hetzelfde aan te moeten.

Daarom: Stop met shoppen!

Ik laat jullie doorheen de maand weten hoe het gaat!

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

4 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: