Hallo allemaal,

Het is eindelijk lente, nog even geduld en we krijgen hopelijk nog wat meer zon! Ik kan niet wachten om eindelijk met blote benen rond te lopen! Benieuwd naar de trends van dit seizoen? Keep on reading!

ENJOY! xxx Jolien

De laatste weken zie ik plots de kleur geel verschijnen! Uit het niets is het er en moet roze een beetje plaats maken! Ik ben nog niet compleet overtuigd of geel een kleur voor mij is maar die loafers zie ik wel zitten!

collage-2017-04-06

Gele handtas

Gele loafers

Geel vestje

Gele zonnebril

Denim is en blijft een topper, met alles te combineren en een goed stuk hebt ge wel voor jaren! Geborduurd denim met bloemen is dan weer ideaal om een saaie outfit interessanter te maken!collage-2017-04-06 (1)

Denim rok met borduursel

Denim jasje

Denim jurk

Roze is nu echt een kleur waarvan ik een paar jaar geleden gezegd zou hebben… Nee nee niets voor mij! Maar oh jawel! Never say never! I love it! De licht roze ruffle blouse is echt wel mijn favoriet!

collage-2017-04-06 (2)

Roze loafers

Roze ruffle blouse

Roze broek

Roze blouse met open rug

 

Gingham (of gewoon ruitjes) is ook weer helemaal terug! Een leuk alternatief voor een streepje! Ik zou zo’n broek dragen met een slogan t-shirt en een paar loafers of sneakers.

collage-2017-04-06 (3)

Ruitjes blouse

Broek met ruitjes

Ruitjes jurk

 

Ruffels, plooitjes, frills of pofmouwen! Als er maar wat extra stof in verwerkt is, zit ge goed! Draag een basic denim met een ruffle top and you are ready girl! Stiekem wil ik die bikini wel héél graag… Maar in mijn volgende post zullen jullie wel lezen waarom dat eigenlijk niet gaat!

collage-2017-04-06 (4)

Jurk met frills

Bikini top

Wit hemd met frills

Blouse met reiger print

En last but not least luipaardprint! Still going strong! Een vleugje luipaardprint maakt elke outfit instant speels en stoer vind ik. IK WIL DIE PUMPS!!

collage-2017-04-06 (5)

Hemdje

Pumps met luipaardprint

Tasje met luipaardprint

Hopelijk hebben jullie hier wat inspiratie uitgehaald! Wat zijn jullie favoriete lente trends? Let me know! 🙂

 

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

5 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: