Hallo allemaal,

Toen ik vorige week deze outfit droeg, zei iemand me, oh goeie smaak seg! Ik moest twee keer nadenken en lachte eens vriendelijk! Lees: kijkt bedenkelijk. Hier hebt ge het spel! Gij wou die t-shirt dragen en ge kent de band niet! Het is een kleine troost voor mezelf dat er zo veel mensen rond lopen tegenwoordig! Enfin buiten die flater vond ik het leuk staan en de t-shirt maakte mijn outfit stoer. Na dat mijn lief uitgelachen was heeft hij mij thuis een paar liedjes laten horen en ik moet zeggen het valt beter mee dan verwacht!

LRM_EXPORT_20170407_084944

Het zonnetje was er wel, maar het was venijnig fris! De wind was duidelijk aanwezig, het blazertje was dus geen overbodige luxe. Mijn grijze chino van Primark, vanskes en mijn rood mini handtasje van New look en klaar is kees.

ENJOY! xxx Jolien

LRM_EXPORT_20170407_084903LRM_EXPORT_20170407_084808AirBrush_20170406200843-01LRM_EXPORT_20170407_084719LRM_EXPORT_20170407_084836

Rode zonnebril

Basic zwarte blazer

Vans

Grijze look a like broek

Roze t-shirt metallica

Band t-shirt guns n’ roses

T-shirt metallica

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: