Hallo allemaal,

Ik heb geen idee hoe vaak ik mijn ” nieuwtjes” al heb voorgesteld maar hier gaan we nog eens! Ooops!

I know! ik heb een klein probleempje! *Breede smile*

Vrijdag gingen het lief en ik gezellig ontbijten met een bongo bon die we bij kerst kregen. De keuze was snel gemaakt, Maison Blanche wouden we wel eens uittesten. En dat was een goede keuze! Lekker, vriendelijk en genoeg om te smikkelen. Na ons ontbijtje. Surprise surprise…Gingen we een beetje door de winkelstraten wandelen.

Bij Pimkie kocht ik deze t-shirtjes voor €5,99. Elk merk gooit er dit seizoen wel een t-shirt met feministisch opschrift tussen! Girl power, girl gang en ga zo maar door! Hoe kunnen we dat laten liggen? Deze zijn minder duidelijk maar we get the hint! Iets verder in de rekken hing de streepjes broek te pronken! Come to mama!

Een gezellige tussenstop bij King kong coffee was nodig en zalig om even op adem te komen dankzij de zonnestralen en het leuke terrasje!

Dan naar Cos, ik had al vaker van de winkel gehoord maar aangezien ik zo al genoeg geld op doe, is het niet meteen nodig dat ik nieuwe winkels leer kennen…. Juist ja! Die bikini! HEBBEN HEBBEN HEBBEN! En eerlijk is eerlijk, vorig jaar kocht ik er geen dus… 🙂

Bikini bottoms

Bikini top

Nog snel naar Zara, daar kocht ik deze navy bolletjes broek voor €19,95! Koopje! Als ik denk met wat ik hem allemaal ga combineren word ik instant happy!

20170331-164445276-01

Enfin, weer genoeg geld opgedaan! Mijn portefeuille leeg, lief moe en ik content! Een zonnige vrije vrijdag middag! Nu off to work, iets minder op een zondag. Maar dat moet ook gebeuren!

201703311184426073-01

ENJOY! xxx Jolien

(Pimkie werkt zijn website precies niet zo goed bij, als ik later nog een linkje vind van de andere t-shirt en de streepjes broek, post ik het)

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

5 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: