Hallo allemaal,

Eerst en vooral, happy weekend! Vandaag schrijf ik met plezier een extra blogpostje! Ik denk dat de zon er iets mee te maken heeft! Outfit inspiratie alom!

Luipaardprint blijft gewoon een favoriet! Een tijdje geleden bestelde ik dit overgooiertje bij H&m en het is een topper! Ge kunt er gewoon alles onder dragen! Een simpele t-shirt of een geprint hemdje. Eender wat staat er leuk onder! Momenteel is het weer wat frisser en daarom vind ik dit luipaardprint hemdje ideaal! Het is voor mij nog net iets te vroeg om zonder kousenbroek naar buiten te gaan dus dan moet het maar. Nieuwe enkellaarsjes van Zara eronder en voor een tikkeltje kleur mijn petrol kleurig handtasje!

ENJOY! xxx

AirBrush_20170401102254AirBrush_20170401102340AirBrush_20170401102152AirBrush_20170401102012AirBrush_20170401102110

Overgooiertje

Luipaardprint blouse

Laarsjes

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: