Fashion in maart.

Hallo allemaal,

de maand is weer bijna op z’n einde en dan toon ik jullie graag mijn favoriete fashion inspo! Eindelijk is het mooi weer en we kunnen bijna gaan voor blote benen en meer kleur! Ik kan niet wachten! Lente en zomer zijn mijn lievelings seizoenen, hoe meer zon hoe liever, hoe warmer hoe blijer! Opstaan met de zon die door de gordijnen siert, dat brengt een instant lach op mijn face! šŸ™‚

Maar dan staat ge voor uw kleerkast en komt ge tot het besef dat er toch veel dingen te winters en andere nog te zomers zijn voor nu… Tijd om de online shopping wereld nog eens te bekijken en mijn favorietjes eruit te halen!

ENJOY! xxx Jolien

2832143664_2_2_1

Blazer

2830143664_2_1_1

Ik kijk al een tijdje uit naar een geschikt “pak” maar er Ć©Ć©n tegen komen die me aan staat is een ander verhaal! Deze geprinte versie komt wel heel dicht in de buurt!

Broek met bloemenprint

2727007990_1_1_1

Bril met glitter

0457671002_1_100020

*kwijl*

Loafers

5471385622_2_4_2

Top met knoopjes

hmprod (6)

Gestreepte broek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: