Hallo allemaal,

Het is lente! Yess! Hier heb ik héél lang en met veel ongeduld op gewacht! Eindelijk is er zon en de temperaturen gaan stilletjes omhoog! Een easy outfit is dus zeker op zijn plaats. 

Deze duster coat kocht ik een jaar of 2 geleden bij Bershka en ik vond hem tot nu toe een beetje geld verspilling want ik droeg hem nooit. Maar hij maakte deze outfit zo effortless,

I love it! 🙂

De sterretjes blouse kocht ik vorige zomer bij Zara en sterretjes zijn wel een van mijn lievelings! De zijkant is open gewerkt met strikjes, een leuke extra maar nog iets te fris om zonder topje te dragen. Niet zo mooi maar ik wil nu eenmaal lekker warm hebben.

Mijn jeans is van Levi’s en dit is de derde post waar de jeans in voor komt… ge kunt dus wel stellen dat ik er blij mee ben!

De loafers zijn van Primark en ook een goede aankoop. Het handtasje kocht ik een paar jaar geleden op een marktje voor €5 en hij heeft in de kast gezeten tot nu! Doordat het zonnetje uit komt paste de tas helemaal bij de outfit vond ik!

ENJOY! xxx Jolien

LRM_EXPORT_20170325_214900LRM_EXPORT_20170325_214837LRM_EXPORT_20170325_214758LRM_EXPORT_20170325_214659LRM_EXPORT_20170325_214819LRM_EXPORT_20170325_214624

Navy loafers Primark

Zwarte sterretjes print blouse

Levi’s jeans

Look a like duster coat

Look a like handtas

Look a like handtas #2

Look a like handtas #3

Look a like handtas #4

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

4 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: