Hallo allemaal,

De lente is bijna in het land! Vorige week hadden mijn vriend en ik een paar daagjes verlof en standaard gaan we dan even naar Hasselt! Het was mooi weer en dan wordt een beetje door de stad wandelen, iets eten , beetje shoppen net een beetje leuker door de lachende mensen en de eerste lente zon!

Eerst energie op doen en een kommeke kip, rijst met zoetzure saus binnen spelen bij Tasty bowl! Daarna hier en daar eens binnen lopen, maar zoals wel vaker had ik eigenlijk niks nodig… Alleen een jeans! En na 20 broeken te passen de laatste weken, kon ik de knoop beter doorhakken en bij Levi’s eens kijken! Zo gezegd zo gedaan! 100 euro armer maar wel blij met mijn nieuwe jeans! Het model 712 Slim was echt wat ik zocht! Rechte pijp, mooie wassing, goede pasvorm. Het enige nadeel is dat de taille wat hoger mocht zijn. Maar hé ge kunt niet alles hebben zeker!

Next, Mango! Daar hing dit leuke gingham geprinte rokje. (ruitjes dus) Een minirok maar toch lang genoeg, zodat ik me geen zorgen hoef te maken of iemand tegen mijn billen moet aankijken als ik me zou bukken! De prijs zat ook weer goed, voor €29,99 kon ik het niet laten!

AirBrush_20170317103104-01

Langs de kassa staan altijd leuke juwelen, portemonnees, en zonnebrillen! Nu past er geen enkele zonnebril fatsoenlijk bij mijn gezicht. Alles is te groot en staat gewoon belachelijk! Mijn hoofd is gewoon klein en al die coole mega zonnebrillen moet ik noodgedwongen schoon laten passeren! Het trekt op niks! Maar elke keer probeer ik toch eens en nu zat er wel een model bij dat bij mijn face past se! Happy kiddo!

Daarna kreeg ik Vans cadeau van mijn lief! Thanks babe 🙂

Ook kocht ik bij kruidvat deze spray om uw haar voor een dag een ander kleurtje te geven! En ik zeg u als uw haar niet wit blond is koopt ge het beter niet! Mijn punten zijn licht bruin en ge zag het ja… Tot ik terug uit de badkamer kwam en mijn lief vroeg, hoe hebt ge da er al uit gedaan ofwa? Nee het was gewoon weg! Kan er niet veel goeds over zeggen…  De verf  heb ik ook gekocht! We zullen binnenkort zien of dat meer succes heeft!

AirBrush_20170317103139-01

En last but not least deze Zara laarsjes! I’m in love!

ENJOY! xxx Jolien

 

 

 

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

4 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: