Hallo allemaal,

Ik hou wel van orde en een opgeruimd huis, maar dat geldt niet altijd voor mijn dressing… Meestal kom ik thuis en gooi ik mijn kleren op een  hoopje of over DE stoel. Tegen het eind van de week is het geen pretty sight en moet ik in actie schieten! Ik weet ook dat ik iets te veel kleren heb en een open dressing ziet er ook meteen veel rommeliger uit dan een dichte kledingkast. Maar ik vind nu eenmaal geen kast waar ik alles in kwijt kan. Logisch met al die spullen! Om de zoveel tijd probeer ik kleding weg te doen die ik al een tijdje niet meer gedragen heb of dingen waar ik me niet goed in voel. Ik geef die spullen dan door aan vriendinnen of probeer het op Facebook of op rommelmarkten te verkopen.

Benieuwd naar hoe mijn dressing eruit ziet?

airbrush_20161216211006-01airbrush_20161216211021-01airbrush_20161216210956-01

 

Hoe los ik dit weer op?

Alles per kleur, model en soort leggen/hangen is onmogelijk. Dat werkt misschien heel even maar na een tijd is dat allemaal niet meer zo overzichtelijk. Ik probeer gewoon truien bij truien, dik en dun van elkaar gescheiden te houden en zo kom ik soms dingen tegen die ik helemaal vergeten was! Shoppen in mijn eigen kast noem ik dat dan. Al uw kleding zo gelijk mogelijk plooien doet ook al veel voor het oog! dezelfde kapstokken, mandjes en dozen zijn een lifesaver! (Zo kan ik stiekem toch nog wat rommel hebben zonder dat iemand het ziet)

airbrush_20161216211032-01airbrush_20161216211114-01airbrush_20161216211124-01airbrush_20161216211101-01

Het is niet optimaal, i know! Maar roeien met de riemen die ge hebt hé! Elke week probeer ik één keer mijn dressing snel op orde te zetten en dat werkt. Zo verlies ik de andere dagen geen tijd en ik ben ’s avonds toch te lui om het op te ruimen. Dus mooie compromis met mezelf. Maak maar rommel, maar één keer in de week is het van dat! OPRUIMEN!

Hoe ziet jullie dressing/kast eruit? Ik ben benieuwd of jullie altijd alles op orde hebben of ook zo rommelig zijn!

ENJOY! xxx Jolien

 

 

 

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

4 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

  1. Oh wow! Ik ben echt jaloers op jou inricht kunsten! het ziet er zo pretty uit!! Als ik net mijn kast opnieuw heb opgeruimd lukt het misschien een weekje om het zo te houden, maar daarna… NOPE! Meestal prop ik er dan alles er in, deurtjes dicht en is het niet meer zichtbaar.

    Geliked door 1 persoon

%d bloggers liken dit: