Hallo allemaal,

Omdat ik me de voorbije maand zo flink gedragen heb, *Schouderklopje* mag ik me weer eens laten gaan. Een shopping tripke naar Hasselt dan maar!

hh

Eerst binnen springen bij Zara… ze weten perfect wat ze doen, bij elk bezoek zie ik wel 10 dingen die ik leuk vind, niet allemaal altijd even draagbaar maar wel met net dat tikkeltje meer! Ik kocht een pastel roze trui met mega mouwen. Daarna kreeg ik bij & Pull&Bear het groene luipaardprint t-shirtje van mijn vriend. Luipaard is momenteel suuuper in, ge kunt er gewoon niet naast kijken. Even een snelle hap bij Café Manger en we kunnen er weer tegenaan. Nog even bij Pimkie binnen lopen voor dit “schoenjuweel” of hoe noemt  ge zoiets? Ge stopt uw veters erdoorheen en uw schoenen hebben meteen een update gekregen se!

Processed with VSCO with hb2 preset

Nog een bezoekske aan New look, daar kocht ik dit kleine rode handtasje en dan weer naar H&m. Wat kan ik zeggen? Chance dat ik mij in januari ingehouden heb! Deze suuuper leuke mega opvallende oorbellen kon ik niet laten liggen net zoals de shaping jeans!

20170219_1311050

Processed with VSCO with b5 preset

 

20170217113611_img_1031-01

Al een paar maanden doet Primark het niet meer zo voor mij, er zijn leuke dingen maar niet dat ik het MOET hebben. Of dat dacht ik toch! Sinds een week of 2 zijn mijn schoonzusje en ik begonnen met fitnessen en er is niets dat zo motiveert dan een leuke sportoutfit! En zo geraakt dat mandje plots ook voller dan voorzien. Nog een handtas en deze loafers! LOVE! Bankkaart leeg en handen vol met zakken!

airbrush_20170219194933

 

20170223163810_img_1033-01

20170217113547_img_1030-01

lrm_export_20170225_080214-01

Dat was mijn shopping tripje weer.

ENJOY! xxx Jolien

Pastel roze trui

Shaping jeans

Rode-roze streepjes trui

Ketting

Schoen juweel

Groene luipaardprint t-shirt

Brillen tasje

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: