Hallo allemaal,

In januari liet ik jullie mijn lijstje met goede voornemens zien, ondertussen zijn we eind februari en heb ik toch al 1 ding kunnen afvinken!

83c931eb8708ef6efb51a8f9410ff7b0

Gisteren stond er geen blogpost online omdat… Ik gisteren voor mijn theorie rijbewijs gegaan ben! Ja zeker, één maand verder en als ge eindelijk echt voor iets wilt gaan lukt het wel! Omdat ik mezelf goed genoeg ken en weet dat ik het op mijn eentje toch niet vol hou om te leren, ben ik lessen gaan volgen bij Direct slagen! En dat was een goede beslissing. Ze geven les op een manier dat ik mijn aandacht er bij kan houden en alles heel goed begrijp! Als ge niet goed kunt leren, onthouden of heel zenuwachtig zijt is dit ideaal! Meteen na de les brengen ze u naar het examen centrum en kunt ge uw examen afleggen. Ondertussen had ik een mega migraine aanval en geloof me dat is geen pretje als ge u moet concentreren en uw hoofd erbij moet houden! Ik wou liefst van al mijn bed in kruipen en slapen, maar ik heb volgehouden en met bibberende handen van de misselijkheid mijn examen gaan afleggen. Oh my god wat was ik blij toen er GESLAAGD stond! Hoe ziek ik ook was kon ik het niet laten om stiekem een klein vreugde dansje te doen!

auto

Mijn eerste vinkje kan ik al op mijn checklist zetten! En daar ben ik heel blij om! Nu even bekomen van de migraine en genieten van mijn zaterdag!

WOOHOO xxx Jolien

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: