Hallo allemaal,

De maand is alweer half en dan laat ik jullie graag mijn favorietjes van de maand zien! Sinds 2017 begonnen is, heb ik mij serieus ingehouden op gebied van kleding kopen. Ik denk dat het ook heel wat met het weer te maken heeft, de winter, ik hou er echt niet van! Kent ge die quote: sorry for what i wore when i was cold? Amaaai! Gelukkig laat de lente niet zo heel lang meer op zich wachten en daar ben ik suuper blij om! En dan mogen we al een beetje uitkijken naar de nieuwe kleurtjes en prints die in de winkel liggen!

 

ENJOY! xxx Jolien

3859004104_1_1_1

Streepjes jurk

1662201040_1_1_1

Sandaal met pompom

5471341687_2_5_2

Top volant

5592348444_2_1_2

Sweater met frul mouwen

1230211011_2_1_2

Blauwe schoenen

 4333204203_2_1_1

Handtas

black-gingham-check-frill-trim-top

Ruitjes blouse

parisian-blue-floral-embroidered-side-skinny-jeans

Jeans met borduursel

Jurk met V-hals

Shaping Skinny High Jeans

Jeans

Sweet Leopard Dress

Leopard print dress

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: