Hallo allemaal,

Ik heb me niet laten gaan in Antwerpen… Raar maar waar! In tegendeel… Ik heb me serieus ingehouden zelfs! We kochten wel wat decoratie spulletjes voor in huis!

img_20170204_105146_667

Eens aangekomen na een treinritje van 2u, hebben we onze koffers afgezet in het hotel en daarna meteen naar Lunchbox! Een pannenkoek met ahornsiroop please! YUMMY! In de zomer waren mijn vriend en ik daar ook al een keer gaan lunchen en ik keek heeeel erg uit naar die pannenkoeken!

20170202_113032

In de stadsfeestzaal loopt een tentoonstelling van Banksy die we dan ook even bezocht hebben. Eens iets anders dan altijd dat shoppen, heel interessant en leuk om te zien! Daarna had ik natuurlijk weer een hongerke… (Never not eating)  Mcdo dan maar!  Dan opzoek naar glitter sokken, bij Subdued lag er een paar met dinoprintje! Just throw it in the bag! Na al die kilometers door de winkelstraatjes hadden we nood aan wat relax tijd! Even chillen in het hotel en lekker niks doen.

‘S Avonds opzoek naar een restaurantje in de buurt … Ik had geen zin meer om een hele afstand te wandelen dus zijn we bij een keeeeeei slechte italiaan beland vlak bij het station! BLEEEH! Spaghettisaus uit een potje?

31e94f7934f0cf1dae931bf3d736b2ae-01img_20170205_193546_94720170203122008_img_0759-01

Gezellig bedje in en morgen is een nieuwe dag! Ontbijtje in het hotel, daarna een stukje taart in een gezellig koffiehuisje The Mad Hatter en bij haar buurvrouw Mme Bovary kocht ik de schattige bambi kaars.c9c615a139efd711821842316dc847b9-01Mijn geheugen is een zeef dus moet ik even heel diep nadenken waar we toen beland zijn! Oh ja, na veel leuke straatjes te bewandelen en nog een frozen yoghurt binnen te spelen kochten we bij The Other Shop deze super leuke kader voor in ons nieuw Ikea rekje! En het boekje met 999 vragen aan jezelf!

airbrush_20170204100653-01

Ook bij Lush nog 2 bruis “ballen” gekocht (gekregen van het lief) en zaterdag meteen uitgetest! Hallo schuim badje!

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: