Hallo allemaal,

d2fa429460400895085a6ad545e84b05-01Geen fashion blogpost vandaag, door dat mijn vriend en ik ons korte tripje naar Antwerpen echt wel gebruikt hebben voor de nodige Qtime hebben we ook zo goed als geen foto’s gemaakt… SORRY! Maar ik was opzoek naar een leuke Q&A zodat jullie mij wat beter leren kennen! Helaas vond ik helemaal geen interessante vraagjes… Dus als jullie vragen hebben over mijn blog, over mij of eender wat wil ik dat graag van jullie horen! šŸ™‚

2134a9e1044b8cd17e64bebc35d9124f-01
62b9851f99c3fd160709b4680a908f00-01VRAAG MAAR RAAK! xxx Jolien

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

6 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

  1. Hey meid! Bedankt om nog een vraag te stellen! Ik wil graag mijn q&a post doen maar heb nog niet genoeg vraagjes! Ik post nog eens op insta/facebook of er iemand nog een vraag heeft! Zo niet beantwoord ik uw vragen gewoon hier!šŸ˜˜

   Geliked door 1 persoon

 1. Hey! Wat zijn jouw fashiontips voor jouw lezers? Ben je een fulltimeblogger? Heb je nieuwe mensen of ervaringen leren kennen door te bloggen? Wat zijn jouw voor- en nadelen dat je hebt ontdekt nu je blogt? Zo dit zijn enkele vragen van mij naar jou toe! ( Ik vind je blog super interessant, zeker niet mee stoppen! Super tof )

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik heb wel wat vragen šŸ˜€ Waarom ben je met bloggen begonnen en hoelang doe je het al? šŸ™‚ Over welk onderwerp schrijf je ’t liefst een blog? šŸ™‚ Wat vind je het leukste aan het schrijfproces van een blogbericht? šŸ™‚ Hoe was je trip naar Antwerpen? Of volgt daar nog een blogbericht over? šŸ˜€

  Geliked door 1 persoon

<span>%d</span> bloggers liken dit: