Hallo allemaal,

Sinds een week heb ik weer een frou, weer? Nu ja… Dat is zeker al 4 jaar geleden dat ik er een had! Het was wikken en wegen want het kan mooi staan maar ook mega irritant zijn! De wind, de regen, het is niet zo handig als ge opeens een rechtstaand froufrouke hebt… Maar laat ons ervan uit gaan dat het niet meer zo hard gaat waaien… Juist!

airbrush_20170121165209-01airbrush_20170121164742-01

Enfin de knoop is door gehakt, hij is er, een stuk eraf! En ik ben er tot nu toe heel blij mee. De frou maakt een comeback heb ik de indruk, veel celebs, fashion & beauty bloggers hebben er een. Ik heb maanden ideetjes opgezocht. THANK GOD voor Pinterest! Of ge nu een lange, scheve, rechte of 70’s frou wilt, alles staat erop!

ENJOY! xxx Jolien

airbrush_20170121164909-01airbrush_20170121164950-01

Look a like straight jeans

Leopard print top. NU IN SOLDEN!

Grote cactus Ikea

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: