Hallo allemaal,

Glitter maakt mij blij dus waarom mag er niet elke dag een beetje glitter aan te pas komen? Misschien zit ik nog met mijn hoofd bij de feestdagen, maar het hoeft geen feest te zijn om glitter te dragen! Deze glitter broek zag ik op instagram al een paar keer voorbij komen maar dat was het dan. Leuke glitter broek dacht ik. Tot ik vorige week in de H&m kwam en daar hing ze, nog 1, in mijn maat! Nooit gedacht dat ik ze diezelfde avond en de dag erop weer zou aandoen, dat wil zeggen dat het goede aankoop was denk ik dan!

We gingen een beetje shoppen deze dag en het was héél frisjes dus een dikke trui voor de warmte en om de look wat meer casual te maken kon geen kwaad. Sneakers, een dikke sjaal en mijn roze handtas maken deze look compleet vind ik! En zo kunt ge een glitter broek ook aan op een gewone dag.

Yay for glitter!!

ENJOY! xxx Jolien

airbrush_2017010610070820161230_131110-0120161230_131132-0120161230_131145-01

Roze handtas

Glitter broek

Roze sjaal

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

4 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: