Hallo allemaal,

Wordt 2017 een jaar van verandering? Gaan we ons dit jaar wél aan onze goede voornemens houden? Ik weet het zo niet…Ik denk niet dat ik al ooit serieuze voornemens gemaakt heb. Maar elk jaar opnieuw maken heel wat mensen het opnieuw! En gaan we er ons dit jaar nu eens echt aanhouden? We kunnen tenminste proberen.

lrm_export_20170101_144356

Ik weet goed genoeg wat mijn voornemens moeten zijn. Maar het moet wel haalbaar zijn. Dus zeggen dat ik niet meer ga snoepen, minder ga shoppen en eindelijk mijn rijbewijs ga halen… Ik kan het niet beloven. Maar wat ik wel kan beloven is dat ik mijn best ga doen om ze na te komen. Dit zijn mijn goede voornemens van 2017!

lrm_export_20170101_144427

  • Tenminste 1 keer weer week écht gezond eten.
  • Op zoek gaan naar een sport die bij me past en een klein beetje aan mijn conditie werken, want uitgeput zijn na één verdieping trappen doen… Niet tof!
  • Positiever in het leven staan. Ik probeer altijd de goeie kant te zien maar dat lukt niet altijd. Dus daar is nog wat werk aan.
  • Meer lachen, ge weet wel, als kind hebt ge zo vaak de slappe lach. Dat moment dat ge niet meer kunt ademen en denkt dit is het dan, ik ga stikken van het lachen.
  • Mezelf meer maar ook minder serieus nemen. Meer voor mezelf doen en dingen bijleren. Maar ook leren dat als iets niet lukt dat dat helemaal niet zo erg is.
  • Een beetje liever zijn voor de medemens, voor de mensen die ge tegenkomt op weg naar het werk, voor de klanten in de winkel. Maar ook voor mijn lief, vrienden en familie.
  • Minder klagen en zagen, want we hebben het hier allemaal best goed.
  • Misschien toch ook een beetje aan mijn shopbudget werken?
  • En ja… Dat rijbewijs MOET er komen. #Sorrynotsorry

 

Wat zijn jullie goede voornemens? Waar willen jullie verandering zien? Let me know!

ENJOY 2017! xxx Jolien

lrm_export_20170101_144600-01

No glitter no party dress

Choker

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: