Hallo allemaal,

Vrijdagavond gaf mijn mama haar verjaardagsfeest en dat is elk jaar weer lachen en gezellig babbelen met haar vriendinnen. Maar vooral veel lachen!

Ik wou graag een gemakkelijke outfit aan doen omdat ik de dames ook moest voorzien van drankjes en hapjes. En geloof me… daar hebt ge wat werk aan! Hahaha grapje moeder!

Deze blouse heb ik al een tijdje en ik moet dadelijk zelfs gaan spieken op het etiket van waar ze komt! Van Pull&Bear dus! Het rokje kocht ik vorige week bij Bershka. Een zilver metallic rokje, ideaal voor bij de feestdagen! Helaas is het te koud (en de mensen zouden maar raar kijken) om zonder kousen een rokje te dragen, minder mooi maar wel warmer! Deze enkellaarsjes eronder en ready to go!

airbrush_20161224081450-01airbrush_20161224081920-01airbrush_20161224081603-01airbrush_20161224081804-01

Zilver rokje

Zwarte geborduurde blouse

Zwarte blouse

Lookalike blouse

Enkellaarsjes

Enkellaarsjes

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: