Nieuwtjes.

Hallo allemaal,

Vorige week Vrijdag was het weer eens zo ver… Shoppen! Eigenlijk moest ik alleen nog een paar kerstcadeautjes gaan kopen, maar helaas kon ik niet weerstaan! De Pull&Bear loop ik elke keer wel eens binnen en meestal zie ik wel iets leuk en deze keer was niet anders! Deze velvet bodysuit zou ik willen dragen over een t-shirt zoals ge dat nu overal ziet terug komen. Meestal zijn het gewoon topjes maar dit kan ik in mijn broek dragen, lekker warm dus PLUSPUNT!

In de Bershka kom ik niet zo vaak omdat de maten belachelijk klein vallen en ik denk er ook niet altijd aan om binnen te lopen. Maar aangezien mijn vriendje weer lag af te zien bij de tatoeëerder en ik nog wat tijd over had…. Hup naar binnen dan maar. Ik had al in verschillende winkels een zilver rokje gepast maar telkens te kort of te duur. Eigenlijk was ik uitgeshopt en had ik helemaal geen zin meer om te passen, ik heb mezelf dan toch maar het pashok ingesleurd en maar goed want dit rokje was precies wat ik zocht! Aan de kassa hangen altijd zo’n leuke hebbedingetjes en ik heb me weer laten vangen, deze sterren ketting kon ik niet laten hangen. Ik  heb een klein probleem, i know i know…

Enfin dat was mijn namiddag shoppen weer!

ENJOY! xxx Jolien

airbrush_20161218093112airbrush_20161218093157airbrush_20161218093234

Zilver rokje

Velvet body

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: