Hallo allemaal,

Gisteren gingen mijn vriend en ik weer naar Hasselt om zijn tattoo te laten bijwerken. Het ideale moment voor mij om stiekem nog een paar kerstcadeaus voor hem te gaan kopen! Maar hoe dan ook beland ik ook in winkels waar ze zelfs niks voor mannen verkopen? Wat kan ik zeggen…. Als eerste liep ik bij Pimkie binnen en daar hing een zwart kleedje met sterretjes print, en ja sterretjes… ik hou er van! Meenemen! Ik ben ook al lang op zoek naar een zwarte straight jeans. Onvindbaar dus! Enfin, geen straight jeans maar in de C&A hing een fluwelen zwarte broek, ook niet mis vond ik! En deze glitter trui heb ik dan ook nog maar gekocht. In deze feestmaand kunt ge geen glitter kleding genoeg hebben, toch?Ondertussen was mijn vriend klaar en zijn we samen nog even bij Primark binnen geweest, daar hingen ook weer leuke dingen maar genoeg is genoeg hé! En ja soms komt dat zelfs uit mijn mond…  buiten nog wat rollen inpakpapier en deze leuke pins heb ik niks meer gekocht, (voor mezelf dan toch) geld moet rollen hé en in december nog iets sneller als anders!

ENJOY! xxx Jolien

airbrush_20161209145428

airbrush_20161209145507

fluwelen broek

Glitter trui

Sterretjes kleed

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: