hallo allemaal,

Kerstcadeautjes kopen, elk jaar koop ik mezelf arm want zo ben ik gewoon. Ik wil dat iedereen blij is met zijn/haar cadeau en als ik niet helemaal overtuigd ben van het ene koop ik er gewoon nog één bij! Dit jaar ga ik mijn best doen om niet te overdrijven… helaas kan ik niks beloven! Ik heb alvast een paar leuke ideetjes gezocht en gevonden ! En voor my friends, nee. Dit zijn niet jullie cadeau’s! :p

ENJOY! xxx Jolien

 

 Koffie tas vriendinnen

Onderzetters

Keuken schort

Gepersonaliseerde hamer

Kerst kussen

Popcorn kussen

Bloempotje

Gebreide deken

Bubble tea

Set van potloden

USB-stick

Travel map

Visitekaarthouder

Sister kaars

Deurmat

Snijplank

Lepel

Armband

Paraplu

Choker

Muismat

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: