Hallo allemaal,

De herfst is hier, het is koud, en het regent… Mijn huid schreeuwt om verzorging! Mijn lippen doen pijn en niks is zo lelijk als gebarsten lippen met lippenstift! Daarom, smeren, smeren en nog eens smeren. Deze lippenbalsem van Blistex is mijn all-time favorite! Er zit een soort “munt smaak/geur” in, die u lippen laat tintelen en ze instant zacht maakt. Mijn gezicht smeer ik in met een serum en een dagcrème van yves rocher.

airbrush_20161125132622

airbrush_20161125132637

Fond de teint gebruik ik zelden of nooit en ook in de winter doet het me weinig. Als ik wat kleur nodig heb doe ik wat bruine poeder of blush op mijn wangen. De wenkbrauwen… Niemand had ooit kunnen zeggen dat het een MUST was om uw wenkbrauwen in te vullen! Enfin de dag is hier… Ge kunt niet meer anders. Daarvoor gebruik ik een soort wenkbrauw crème, die ik aanbreng met een penseeltje. Nog wat wenkbrauw gel erover en klaar!

airbrush_20161125132650

Eyeliner! My oh my… Al 10 jaar teken ik dat lijntje boven m’n ogen en ik kan er niet zonder. Enkel mascara, bij de meeste meisjes denk ik: oh zo mooi! Maar bij mezelf MOET die eyeliner erbij! Ik gebruik een goedkope eyeliner van catrice, echt zwart en handig om aan te brengen. De mascara is van yves rocher, maar die wisselt wel geregeld. Ik koop nooit dure mascara, omdat ik vind dat de goedkope versies net zo goed hun werk doen! Die van yves rocher heb ik ook maar toevallig gekocht omdat er actie op was.

airbrush_20161125132701

img_20161125_133411-01

Halve maan oorbellen

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: