Hallo allemaal,

Shoppen… Ooh wat hou ik ervan! Mijn bankrekening, iets minder. Snel even naar Hasselt, mijn vriend ging een nieuwe tattoo laten zetten en ik zou heeeel ffkes gaan piepen in Primark! Daar waren natuurlijk weer een hele hoop leuke spullen.

Bij het binnenkomen had ik meteen deze jas gespot! Luipaardprint is niet voor iedereen maar ik hou ervan. Het hangt er gewoon vanaf hoe ge het combineert vind ik. En voor maar €32 kon ik hem onmogelijk laten hangen. Toen viel deze grijze broek me op, iets wat ik nog niet in mijn “collectie” heb en het is eens iets anders. Weer een luipaard printje? Dit truitje had ik al een paar keer gezien, dus het werd tijd dat ik het mee nam. Past ook nog eens leuk op de grijze broek dacht ik ! Hop in dat mandje! De geurkaarsen van Primark doen het bij mij ook altijd goed, ’s avonds een kaarsje branden, er is niks zo gezellig.

airbrush_20161028075125

Look a like jas

Fluffy luipaardprint jas

Look a like jas #2

Look a like jas #3

airbrush_20161028075059

airbrush_20161028075109

Look a like broek

Look a like broek #2

airbrush_20161028075049

Blauwe luipaard print trui

Luipaard print top

Kan ik naar Hasselt gaan zonder langs Zara te passeren? Ik doe mijn best, maar na onze lunch bij Pocomatto, had ik weer wat energie om snel eens te gaan snuiten… Ik heb al een licht roze chino broek van bij Zara, nu hing er dezelfde in het zwart. Meenemen!

20161029_193918

Zwarte broek

 

Als ge wilt gaan lunchen in Hasselt is pocomattoΒ trouwens een adresje waar ge naar toe moet! Elke keer eet ik zoveel dat ik liefst een dutje zou gaan doen. De pasta’s zijn zoooo lekker! Oh en de zelfgemaakte ice tea moet ge ook geproefd hebben! Niet zoals op veel plaatsen waar het meer water is dan ice tea. Maar echt smakelijk!

img_20161021_172709

ENJOY! xxx Jolien

 

 

 

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

5 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

  1. Ik snap dus niet dat ik nooit iets leuks zie in de Primark, en dan dit soort blogs erna zie: doe echt cruciale zaken fout, qua Primark. Hoe zie jij die pareltjes tussen al die puinhopen?

    Geliked door 1 persoon

    1. Hahaha! Ik loop echt wel om de 2 weken snel eens binnen en soms is er ook echt niks! Ge moet echt elke rek afgaan en goed naar de maten op de kleding zelf kijken! Niet naar de kapstok!πŸ˜„ Vooral de tijd nemen! Veeeel tijd, πŸ˜‚ en ook zeker alles passen!πŸ˜‹ xxx

      Like

<span>%d</span> bloggers liken dit: