Hallo allemaal,

Let’s get personal! De “get to know me tag”… Ondertussen ben ik al een maand aan het bloggen, ( Een maand?! Hoe snel vliegt de tijd?)  Enfin, het wordt wel eens tijd dat jullie mij beter leren kennen.

airbrush_20161030094201

1. Wat dacht je toen je vanochtend wakker werd?

Oef, 6u30… Uitslapen zit er zelden in voor mij. Als het na 6u is ben ik al content! Ik denk toch dat het winteruur er ook voor iets tussen zit vandaag! Het voordeel van een vroege vogel zijn, is dan wel weer dat deze blogpost nu online staat! 😉

2.  Van welke kleine dingen word je gelukkig?

Momenteel zit ik hier, met een tasje frambozen thee. En mijn kat is alle moeite van de wereld doet om de laatste pudding uit het potje te lekken.

airbrush_20161030092848

4. Wat is het laatste wat je doet voor je gaat slapen?

Oordopjes in mijn oren doen. Sinds mijn vriend en ik naar de stad zijn verhuisd, heb ik dat echt nodig!

4. Wat heb je het laatst gekocht?

Een plantje en eten in de Aldi, we proberen 1 keer per week boodschappen te doen, zodat we niet te veel geld op doen aan uiteten of snel een kebabke gaan halen.

5. Waar stoor jij je snel aan?

Op dat gebied ben ik iemand die heel snel geïrriteerd is. Er zijn zoveel dingen die me storen in het dagelijkse leven. Dat kan iets heel onnozel zijn, van iemand die het zebrapad niet gebruikt bij het oversteken, leugenaars, mensen die vol zijn van zichzelf, onvriendelijkheid. En ga zo maar door…Ik kan er echt niks aan doen. Een klein werk puntje misschien? :p

6. Hoeveel paar schoenen heb je?

Mag ik efkes een uurke gaan tellen? Ik schat zo een 70 paar… Er zitten schoenen tussen die ik al jaren heb! Ik kan er geen afscheid van nemen, schoenen die ik aan deed om op stap te gaan bv. Er zitten zoveel herinneringen aan vast!

20161021_130119

7. Wat doe je het liefst op een regenachtige dag?

Een hele dag zetel hangen is niks voor mij! Regen of geen regen, mijn plannen gaan gewoon door. Ik haat regen, maar ik ga er zeker niet voor thuis blijven.

8. Heb je een relatie?

Ondertussen al 2 jaar super gelukkig met Jef! Niet alleen mijn lief maar ook mijn beste  vriend. Alles in 1!

img_20160731_093706

9. Waar ben je bang voor?

Ik ben een echte bangerik! Over alles denk ik veel te veel na. Ik zal nooit iets onberekend doen en als er risico’s aan verbonden zijn doe ik het gewoon niet. Vliegen bv. Ik HAAT het! Voor we nog maar denken om misschien op reis te gaan ben ik al bezig! Hoelang is dat vliegen? Hoe ver is het van de luchthaven? Moeten we een taxi nemen? Gaat die wel voorzichtig rijden? Ja dat ben ik. Spinnen is ook zoiets. Maar dat is een andere soort schrik. Gewoon hopen dat ge die vieze beestjes niet tegenkomt!

10. Heb je tattoos of piercings? 

Die heb ik idd, toen ik 18 werd heb ik mama op mijn linker ringvinger laten tatoeëren.Mijn mama was helemaal niet voor tattoos, maar dat vond ze toch een mooi gebaar. Ondertussen zijn we 7 jaar verder. (WTF?! Hoe snel gaan wij oud zijn??) En zijn er 9 tattoos bij gekomen. En een aantal piercings, sommige heb ik al uitgedaan en hier en daar is er weer een nieuwe bijgekomen. In mijn neus heb ik er 2 en mijn oren hebben ook een paar gaatjes extra!

20160903495393839

11. Draag je een bril?

Om goed te zijn zou ik een bril moeten dragen, vorige week heb ik 3 nieuwe brillen gekocht dus ik moet nog gewoon worden aan mijn nieuw “superzicht”!

12.Wat is je favoriete snack?

Wat niet? Ik eet heel de dag door! No stopping me! ’s Morgens , als ik op het werk aan kom, voormiddag , ’s middags , namiddag , ’s avonds, in de zetel, all day every day!

13. Wanneer heb je voor het laatste gehuild en waarom?

Oke… Hier komt het! Ik ben een echte bleitsmoel! Het programma nieuwe buren, zo belachelijk als het groot is! Maar als die eenzame oude mensjes hun verhaal doen ben ik vertrokken!

14. Hoe ziet je dagelijkse leven eruit?

Ik werk als verkoopster in de kledingzaak van mijn papa, daar werk ik 4 dagen per week. Ik doe niks liever als met kleding bezig zijn! Dat was u misschien wel al opgevallen! Hihi. Sinds mijn vriend en ik alleen wonen gaan we 1 keer per week bij mijn mama eten na het werk. Voor de rest gaan we langs bij mijn oma, mijn vriend zijn zus. En ben ik een huismus, ik ben graag thuis met mijn vriend of vriendinnen.

15. Wil  je ooit trouwen?

Ooit was ik helemaal anti trouwen! Ondertussen heb ik al een paar keer laten vallen dat mijn vriend het altijd mag vragen… En dan zien we wel! Ik wil best eeuwig verloofd zijn. Ook al klinkt “Mijn man” ook wel leuk vind ik!

16. Wat is je favorite seizoen van het jaar?

ZOMER! Geen twijfel! Zomer! Ik hou van de zon, de warmte en de gezellige zomeravonden!

17. Wat is jou perfecte pizza?

Een kinder pizza margarita, zonder kruiden, met ananas!

18. Wat is jou favoriete parfum?  

Alien van Thierry mugler! Ik heb zelfs geen andere parfum. Het is al jaren mijn favoriet!

19. Wat wil je binnen 10 jaar bereikt hebben?

Tegen dan hoop ik een leuk huis te hebben met mijn vriend/man tegen dan? Hahaha! Een hondje,(of 2) en een mini versie van mijn vriend en mij! Mogen er ook 2 zijn! Gewoon  gelukkig zijn. Een job hebben die ik  graag doe en misschien is er ondertussen iets uit de bus gekomen door mijn blog? Dat mag altijd!

20. Geef een omschrijving van jezelf:

Moeilijk… Ik ben niet de makkelijkste persoon op deze planeet en dat weet ik maar al te goed! Ik kan egoïstisch zijn, ookal probeer ik erop te letten. Ik ben heel snel gestrest in een situatie waar dat totaal niet nodig is! Zie vraag 9. Te veel nadenken…   Maar er zijn ook positieve dingen aan mij hoor! Haha! Ik ben ook behulpzaam en soms te goed… Om iemand anders niet slecht te laten voelen, werk ik mezelf regelmatig in een situatie waar ik me dan weer niet goed bij voel. Maar dat ben ik aan het afleren.

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

5 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: