Hallo allemaal,

Het is bijna zo ver! Halloween! Iets waar ik elk jaar wel naar uitkijk, een beetje experimenteren met make up en op zoek naar accessoires. Vorig jaar heb ik geen halloween kunnen vieren omdat ik ziek in bed lag…Dus dit jaar ga ik er dubbel zo hard van genieten! Meestal gaan we naar een halloweentocht met een groepje vrienden, altijd leuk om heel de avond in elkaars handen te knijpen van de schrik! :p

Dit jaar ga ik voor een soort “zombie” look!

20161028_125432.jpg

Benodigdheden :

* Witte “fond de teint”
* Fake bloed
* U dagelijkse fond de teint
* Eyeliner
* Lenzen of lens zoals ik het deed
* Valse wimpers
* Donkere oogschaduw

airbrush_20161028101748

airbrush_20161028101929

 

Voila, dat is het eigenlijk! Aan de slag!

Eerst heb ik een poging gedaan om die lenzen in te doen, ik zeg duidelijk poging! Simpel vind ik het niet. Ik heb het dan maar gehouden bij 1 lens. Daarna ben ik begonnen met mijn huid overal wit te maken behalve onder mijn ogen, die heb ik daarna donker geschminkt. De fond de teint dep ik met dikke pompjes op de plaatsen waar het op een wonde moet lijken. Daarna hier nog eens over gaan met fake bloed en aan de rand wat uitsmeren met donkere oogschaduw en eyeliner. Ik heb alles aangebracht met keukenrol behalve de witte fond de teint. Mijn lippen zijn ook gewoon ingesmeerd (letterlijk gesmeerd! Het mag allemaal wat messy zijn) met wat er nog op de keukenrol hing, daarna met eyeliner de zwarte streepjes getrokken. Dan nog de valse wimpers en wat extra bloed hier en daar! HALLOWEEN-READY!

Wat gaan jullie doen bij halloween?

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: