Hallo allemaal,

Vorige week hebben mijn vriend en ik nog eens een bezoekje aan Maastricht gebracht. Eerst parking zoeken om dan “uitgehongerd” in de stad aan te komen. We gaan bijna elke keer eten bij De zwaan, een gezellig eetcafé op de markt. Mijn vriend neemt elke keer een ander gerechtje, maar ik ga standaard voor hamburger De zwaan *kwijl* echt goeie boel! Nadat we ons buikske rond gegeten hebben is het tijd om een beetje te shoppen. Maastricht doet het elke keer! Bij New Yorker waren er ook een paar leuke dingen, maar eerst bij Zara kijken. Ik wist natuurlijk op voorhand al wat er in de winkel hing, want ik check de Zara app zowat elke dag… Nee ik ben niet shopverslaafd! Kleedje hier, kleedje daar, pulletje over mijn arm, naar de paskamers. Uiteindelijk kocht ik 2 kleedjes en kreeg ik deze “OMG IK WIL DIE” botjes van mijn vriendje! Thanks babe!

 

lrm_export_20161016_091912

airbrush_20161016091602

airbrush_20161016091537

Enkellaarsjes

No glitter no party dress

Plooi kleedje

airbrush_20161014183319

 

Daarna zijn we in de Xenos beland, alles wat er in die winkel ligt/hangt is even leuk! Ze verkopen echt ALLES! Van keukengerei tot versiering. We hebben een paar kerstballen gekocht, die zullen jullie binnen een paar weken wel te zien krijgen, aangezien ik echt niet kan wachten om de kerstboom te zetten!! Enfin terug naar het shoppen! We kochten ook nog 2 placemats in een marmer motiefke voor in de keuken en een paar verjaardagskaartjes. Als ge de kans hebt om deze winkel eens te bezoeken, zeker doen! Alles is super leuk en echt heel betaalbaar!

Xenos online shop

Ik moet al langer een nieuwe bril hebben maar het komt er nooit van… Ge kent dat wel, dat kost wat geld, vond nooit een model naar mijn goesting en ik draag niet elke dag een bril, met alle gevolgen van dien, iemand herkennen van op afstand is een ramp! De persoon die bij me is mag altijd effe uitleggen wie er goeiedag aan’t zeggen is aan de overkant van de straat…Echt top hoor! We kwamen een brillen winkel tegen en ik vond wonder boven wonder meteen iets wat ik mooi vond! Er was op dat moment een actie aan de gang: 3 brillen voor €185! Zo gaat dat met acties…  Binnen een paar weken mag ik de brillen gaan halen. Spannend!

Brillenwinkel

ENJOY! xxx Jolien

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: