Hallo allemaal,

Mijn fluffy schoentjes… Iedereen vraagt van waar ze komen! Jammer genoeg kan ik ze online nergens vinden, ik heb ze gekocht in een klein winkeltje hier in Sint-Truiden.

Zara doet wel een grijze versie met blauwe fluffy bolletjes! Ik ga sowieso nog eens deftig op zoek naar andere lookalikes! Mijn vriend en ik waren een dagje naar Leuven geweest, gewoon een beetje wandelen, iets drinken, gewoon gezellig doen. En we moesten een strijkijzer gaan kopen… Ja volwassen worden… Raar maar waar, shoppen voor een strijkijzer is ook best leuk. Over mijn eerste strijk avontuur zal ik jullie later informeren!! Begin maar te duimen dat ik mijn kot niet afbrand! Thanks. Het was een beetje frisjes daarom deze lichtroze trui van de Mango, lekker warm! Mijn jeans is van River island, de jas van Zara en mijn handtas van H&m.

ENJOY! xxx Jolien

airbrush_20161016104241-02

airbrush_20161016104430-01

airbrush_20161016104124-01-01

airbrush_20161016104634-01

airbrush_20161016104343-01

 

Mango trui andere kleur

Roze trui

Roze trui #2

Roze trui #3

Grijze fluffy sneakers

Roze lookalike sneakers

Zwarte sneakers met roze fluf

Roze sneakers Steve madden

Roze sneakers boohoo

Witte sneakers met roze pompon

Blauwe velvet sneakers met pompon

Roze sneakers roze pompon

Grijze Zara sneakers

Roze handtas nu in korting!!!!

Lookalike girlfriend jeans

Grijze winterjas

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

5 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: