Hallo allemaal,

De handtas van elke vrouw is… Een groot zwart gat, waar alles in verdwijnt! Ik heb niet vaak een grote handtas bij, maar hoe dan ook belandt er elke keer zoveel prul in die ik nooit never jamais nodig heb! Haarspeldjes, elastiekjes, tot de dag daar is da ge graag een staartje wilt maken. Grappig… want dan zijn die dingen opeens nergens te bespeuren! Mijn sleutels durf ik ook wel eens te vergeten, tot grote ergernis van mijn vriend. OOPS! Snoepjes, winkellijstjes van vorige maand en to do lijstjes zeul ik ook allemaal mee! Dat is zeker! smijt er maar in! Tot ge dan zo een “opruim momentje” hebt en u serieus afvraagt WAAROM dat in godsnaam allemaal in u tas zit?! Een lippenbalsem, zakdoek, pijnstillers, en pleisters heb ik standaard bij. Dit zit er dus ECHT in mijn handtas. Ja en doe nu niet allemaal of dat bij jullie zo schoon opgeruimd is hé! 😉

ENJOY! xxx Jolien

20161016-955541758

20161016-1202447666

lrm_export_20161014_095822-01

lrm_export_20161014_095849-01

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: