Hallo allemaal,

Vorige week ben ik even naar Hasselt geweest met mijn vriend, niet de bedoeling om te shoppen maar ge kent dat wel. En daar hing hij.. DE ROZE JAS! Waar ik al even naar opzoek was. Als ik hem draag voel ik me een mega suikerspin en laten we eerlijk zijn… wat is daar nu slecht aan? Juist ja!

Ook heb ik online een beetje rondgesnuffeld en we weten allemaal waar dat eindigt… Een vol mandje en een lege kaart! Ik kwam dit geborduurd rokje tegen op de site van H&m en oh is roze nu toevallig mijn nieuwe lievelings kleur? In het mandje ermee! Ik zou het rokje dragen met over the knee boots of gewoon met dikke panties. En ja er kan nog wat roze bij! Deze handtas! Wat een beauty! Dan hebben we nog dit jeans rokje met gerafelde rand. Ik heb het vorige week gedragen met een pulletje en een winterjas. Die outfit komt ook online. Dan heb ik nog een bestelling bij Pimkie gedaan. Die luipaardprint botjes van mijn september wishlist kon ik niet uit m’n hoofd zetten en ze zien er goed uit! ideale hakhoogte voor elke dag en ze maken een saaie outfit instant interessanter.

 

ENJOY! xxx Jolien

Roze jas

Rok met borduursel

Jeans rok

Handtas

Botjes met luipaardprint

 

 

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: