Hallo allemaal,

Vandaag heb ik een poging gewaagd om perencake te maken! Voor alles een eerste keer dus heb ik een makkelijk receptje opgezocht en dit uitgeprobeerd. Het is een snel en makkelijk receptje, de cake heeft alleen wat tijd nodig in de oven.

Benodigdheden:

* 125 gram boter
* 125 gram bloem
* 2 volledige eieren
* 100 gram suiker
* 2 peren
* zakje vanillesuiker

Om te beginnen alles goed afmeten en de cakevorm invetten. Daarna de boter smelten, ik heb deze gewoon 1 min in de microgolfoven gezet en dat was prima. Klop de suiker samen met de eieren en roer de boter erdoor. Dan beetje bij beetje bloem toevoegen en tot slot de vanillesuiker. Schil de peren en verwijder het klokkenhuis. Giet dan een beetje beslag in de bakvorm, leg de peren erin en giet de rest van het beslag erover. De cake is klaar om in de oven te gaan! Voorverwarmen op 180° en bak de cake ongeveer 45 min tot hij mooi gestegen is en een goudbruine kleur heeft! 

SMAKELIJK & ENJOY! xxx Jolien

 


                                                                                                                

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: