Grijze muis! Outfit #2.

 

Hallo allemaal,

Een grijze muis ben ik niet vaak. Toch niet in mijn kledingstijl maar soms hebt ge dat eens nodig, een rustige outfit. Zonder nadenken, zonder tierlantijntjes en op 10 min klaar om de deur uit te gaan! Dit is zo’n outfit. Simpel t-shirtje, kleedje, sneakers en dan toch één opvallend item, de handtas!

Dit kleedje van H&m hangt al 2 jaar in mijn kast te hangen… Ik hou niet van strakke dingen, ik hou van losjes en makkelijk. Maar door er een t-shirtje onderaan te trekken is deze outfit instant casual! De t-shirt is van Primark voor €5! Ik heb ze meteen ook in roze en grijs meegenomen… Ja zo ben ik dan ook weer, overenthousiast. Om de outfit nog iets meer daytime proof  te maken deed ik er deze sneakers van Pull & Bear onderaan. Die dag ging ik gewoon even naar de Aldi, (ja dat moet ook gebeuren als ge “volwassen” zijt en alleen woont met u lief) Dus comfort boven alles of bijna alles want mijn handtas is niet het meest praktische ding, maar wat een mooi ding!

ENJOY! xxx Jolien

img_20160930_120748

2016-09-23-08-39-12-023

2016-09-30-12-29-34-861

2016-09-30-12-30-24-479

Look a like sneaker

Sneaker #2

Sneaker #3

Grijs kleedje

Streepjes kleedje

Grijs kleedje #2

Zilver tasje

Zilver tasje #2

Zilver tasje #3

Zilver tasje #4

Zilver tasje #4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: