Hallo allemaal,

In september zeggen we onze zomerkleren vaarwel en schakelen we stilletjes over naar de herfst. Met een beetje pijn in mijn hart, want ik hou zo veel meer van de zon dan van wind en regen.*Pruillip* Maar dat hebben we niet te kiezen. En natuurlijk betekent de herfst ook dat we weer een beetje kunnen shoppen. Daarom heb ik al wat dingen uitgezocht die ik leuk vind om mijn kleerkast wat aan te vullen.

 

 

Mocassins, wanneer waren ze niet in? Ze stralen een soort van volwassenheid uit vind ik. Ge kunt ze zowat elke dag dragen. Naar uw werk, naar een feestje, om te shoppen en pijn aan uw voeten? No way! En laat u gaan hΓ©. Vindt ge zwart saai? Dan is er nog altijd de geprinte versie en die is net zo leuk. Want een all black outfit wordt meteen opgefleurd door deze beauty’s.

De jeans met kattengezichtje… schattiger kon niet! Combineer ze met de mocassins en een witte blouse. Voila ge hebt weer een leuke ouftit.

Dit is niet uw alle daagse little black dress maar een coole versie ervan. Draag het met hakken of simpelweg met een sneaker en leren vestje erover, hup klaar!

Luipaard botjes.. Hoelang ik deze al in mijn kast wil maar nog nooit vond ik het ideale paar. Deze komen gevaarlijk in de buurt en staan momenteel ook nog eens in korting!!

Een zwart jurkje met bloemenprint, kan dat ooit fout zijn? Een ballerina , knee high boots, sneakers of enkel botjes eronder.. alles kan.

De streepjes trui, ook een van mijn favoriete, zo makkelijk te combineren en maakt een saaie outfit meteen interessanter.

Moet ik meer vertellen over deze handtas? Of gaan we gewoon samen wat kwijlen?

Een week geleden kocht ik een jeans jasje… een beetje saai maar met deze speldjes is uw jeans jasje instant omgetoverd tot een uniek stuk!

ENJOY! xxx Jolien

Mocassins Zara

Jeans met katje

Mocassins met print

T-shirt kleedje met ruffles

Luipaard botjes

Kleedje met bloemenprint

Trui met streepjes

Handtas met vlinders

Set met sierspeldjes

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: