Hallo allemaal,

Hier zit ik dan… zelfs een beetje zenuwachtig! Hoe begint ge daaraan? Een blog schrijven? Allemaal niet zo simpel hoor! Al die inspiratie in mijn hoofd, moet er nu eindelijk eens uit.

Ik denk al lang, Jolien wanneer gaat ge nu eindelijk beginnen? Dit is wat ge wilt? Doe het dan gewoon! Maar er zijn zoveel mensen met een blog.. Waarom zou iemand die van mij dan nog lezen? Die vraag stel ik mij al te lang en nu zit ik hier vandaag dus. Eindelijk begin ik eraan, gewoon doen!

25 jaar ben ik ondertussen, woon ik alleen met mijn vriend Jef, onze kat Dubke en Leia de fret. Ik zou jullie graag meenemen in ons dagelijkse leven en jullie wat meer vertellen over mijn “hobby’s” (tussen aanhalingstekens want is shoppen en gaan uit eten nu echt een hobby?)

Mode, shoppen, outfits en de laatste nieuwe trends… Dat is nu eenmaal mijn ding. Er zal af en toe ook wel een gerechtje of persoonlijk verhaal tussen zitten. Voila dit is het dan mijn eerste blogpost, wat uitleg over wie ik ben en wat ik graag wil doen.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden! Hier zit ik dan… Al wat minder zenuwachtig en blij dat ik deze stap gezet heb!

ENJOY! xxx Jolien

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

9 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: